PROGNOZA METEO: Temperatura aerului va marca o scadere! Afla cum va fi vremea joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:43

Joi, temperaturile vor inregistra o scadere fata de ntervalul precedent, valorile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 31 de grade. Ziua, vremea ca fi in general instabila in estul si sud-estul tarii, dar si in nord-vest. La munte vor fi semnalate innorari temporare si local vor fi averse, descarcari electricce si unele intensificari ale vantului.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Minimele vor avea valori de la 7 pana la 8 grade si in deprepresiuni si 19... 20 de grade pe litoral.

 

La Bucuresti, temperaturile vor scadea urmand a se situa in jurul valorii de 30 de grade. Ziua, cerul va fi temporar noros si se vor inregistra averse si descarcari electrice. Temperatura minima va fi de 14...

16 grade.

 

Vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul si nord-estul tarii unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.