Prognoza meteo: Temperaturi scazute si risc de avalansa la munte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 03:45

Temperaturile inregistrate la nivel national vor continua sa fie scazute in urmatoarele 24 de ore, iar la munte la altitudini inalte riscul declansarii de avalanse este mare si insemnat, se arata in Raportul zilnic privind situatia hidrometeorologica si a calitatii mediului, publicat, marti, de Ministerul Mediului si Padurilor.

In intervalul 14 februarie, ora 8.00- 15 februarie, ora 8.00, in ţara, cerul va fi mai mult noros, exceptand regiunile sudice unde innorarile vor fi temporare.

Potrivit Agerpres, in prima parte a intervalului in estul si sud-estul tarii va continua sa ninga, iar vantul va mai avea unele intensificari, cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, viscolind sau spulberand zapada. In restul teritoriului ninsorile se vor semnala mai ales la inceputul zilei.


Incepand de la orele pranzului, marti, ninsorile se vor restrange, iar vantul va slabi treptat in intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad, iar cele minime intre -20 si -10 grade, mai coborate in Moldova. Pe parcursul noptii, local se va semnala ceata asociata si cu depunere de chiciura.

La Bucureşti, indeosebi la inceputul zilei, vor mai fi innorari, temporar va ninge, iar vantul va sufla in general moderat, dupa care vremea se va ameliora treptat, dar va deveni geroasa.


Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -3 grade, iar cea minima intre -13 si -12 grade, mai scazuta la periferie. Noaptea, vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.