Prognoza meteo: temperaturile cresc, dar se anunta si ploi. Iata cum va fi vremea duminica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:15

Procesul de incalzire va continua si se va resimti in toate regiunile, local, vremea devenind mult mai calda decat in mod obisnuit pentru prima decada a lunii martie, informeaza ANM.

In vestul si nord-vestul tarii cerul va avea innorari temporar accentuate si indeosebi seara si noaptea va ploua. Ploile vor avea si caracter de aversa, vor fi insotite de descarcari electrice, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

In restul teritoriului, vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va avea intensificari temporare la munte, in regiunile estice si in cele vestice, cu viteze mai mari in sudul Banatului si pe creste.



Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre 2 si 9 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -2 grade.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.