PROGNOZA METEO: Temperaturile vor creste usor! Cum va fi vremea JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:43

Joi, temperaturile vor creste usor situandu-se peste mediile climatologice ale perioadei, in restul regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului.

Ziua, cerul va fi temporar noros si izolat vor fi precipitatii sub forma de ninsoare la munte si mixte in rest. Noaptea nebulozitatea se va accentua in toate regiunile tarii. 

 

In nordul, centrul teritoriului precum si la munte se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare, in timp ce in vest si sud-vest se vor inregistra precipitatii mixte.In zonele joase din sud si sud-est va ploua, iar izolat vor fi depuneri de polei.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 0 si 10 grade, iar minimele vor fi intre -6 si 4 grade. 

Joi in Bucuresti vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, in timp ce minima va fi de 1-2 grade. Spre sfarsitul intervalului va ploua slab, iar vantul va sufla slab si moderat.

 

Vineri  in tara vremea va fi inchisa. In intreaga tara se vor semnala precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare in special in zona montana si in nordul Moldovei, iar in restul teritoriului va predomina ploaia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar minimele intre -4 si 5 grade.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa: Mediafax

 

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.