PROGNOZA METEO: Ti-ai facut planuri de weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

Sambata, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile estice, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba sau de burnita.

In zonele joase dimineata si noaptea se va semnala ceata, posibil persistenta pe arii restranse la campie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai coborate in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.
Temperatura maxima va fi de 9- 10 grade, iar cea minima de 1- 3 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Duminica, in tara, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul si sudul tarii, unde mai ales spre seara si in cursul noptii, izolat, va ploua slab.

Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.