PROGNOZA METEO: Valori termice mai mari decat in mod normal. Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:17

Marti, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat cele obisnuite in ultima decada a lunii octombrie in aproape toata tara.

Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat ploi slabe sau burnita, ziua in estul teritoriului, iar noaptea si in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi de la 13- 14 grade in nordul Moldovei pana la 22- 23 de grade in regiunile sudice, iar cele minime in general intre 2 si 10 grade.

 

Pe arii restranse, mai ales spre sfarsitul intervalului, se va semnala ceata cu precadere in vest si centru. In

Bucuresti, vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar cu unele innorari spre sfarsitul intervalului, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21- 22 de grade, iar cea minima de 9- 11 grade.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Miercuri,

valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, astfel ca cele maxime vor fi cuprinse intre 10- 11 grade in nordul Moldovei si 20- 21 de grade in sudul Olteniei.

 

Cerul va fi variabil in vest si sud-vest, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe sau burnita in restul zonelor. Vantul va sufla slab si moderat.  Temperaturile minime se vor incadra intre 1 si 11 grade.

Izolat vor mai fi conditii de ceata.

Sursa: Mediafax.ro.