PROGNOZA METEO: Vezi cum va fi vremea in weekend

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:42

Sambata, vremea va fi in general instabila. Pe parcursul zilei cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa pranz, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in zonele de deal si de munte, in Moldova si pe arii mai restranse in rest.

Noaptea, gradul de instabilitate se va accentua cu precadere in Banat, Oltenia, dealurile Munteniei si zona montana, unde aversele vor avea caracter torential, se vor cumula local peste 25...30 l/mp, vor fi caderi de grindina si rafale de vant. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 6 si 13 grade.

BUCURESTI

Vremea va fi in general instabila.

Cerul va avea innorari, mai accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 11...12 grade.

MARE

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil. Izolat se va semnala ceata, dimineata Vantul se va intensifica usor si va sufla slab si moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 18 grade, iar cele minime intre 10 si 12 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 14 si 16 de grade.

MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa pranz, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Incepand din orele serii, gradul de instabilitate se va accentua iar aversele vor avea caracter torential.
Se vor cumula local peste 25...30 l/mp, indeosebi in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. Izolat se va semnala grindina. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

DUMINICA

Vremea va fi instabila si se va raci accentuat fata de ziua anterioara in majoritatea zonelor, dar mai ales in vestul, nordul si centrul tarii. Va ploua in toate regiunile, iar cantitatile de apa vor fi insemnate, indeosebi in zonele de deal si de munte, dar si in Moldova, unde local se vor cumula peste 20...25
l/mp. Vor fi conditii de grindina.

In cursul noptii, pe crestele montane ale Carpatilor Orientali ploile se vor transforma in lapovita si chiar ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 21 de grade in extremitatea sudica, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 12 grade.


MARE

Vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea. Pe arii extinse vor fi averse insotite de descarcari electrice.  Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 18 grade, iar cele minime intre 10 si 12 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 14 si 16 de grade.

MUNTE

Vremea va fi instabila si se va raci accentuat fata de ziua anterioara.
Va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp. in cursul noptii, in Carpatii Orientali si cei Meridionali, treptat, ploile se vor transforma in lapovita si chiar ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.