PROGNOZA METEO: Vezi cum va fi vremea vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:06

Vineri, vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii octombrie in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15...16 grade in nordul Moldovei si 25...26 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime intre 7 si 15 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana la 2...3 grade.

Dimineata si noaptea, local in estul si in sudul teritoriului si pe arii restranse in rest, se va semnala ceata asociata izolat cu burnita.



La Bucuresti vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data, cu o maxima termica de 22...23 de grade si o minima de 10...12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea se va semnala ceata, in special in zona preoraseneasca.

La munte valorile termice vor creste usor, astfel incat vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.
Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari pe creste. Mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va forma ceata izolat asociata cu burnita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: