PROGNOZA METEO: Vom avea vreme INCHISA! Vezi cum va fi vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:28

Vineri, regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decat ar fi normal in ultima decada a lunii noiembrie.

In regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa, dimineata local va fi ceata si burnita, apoi va ploua, pe arii relativ extinse.

In tara, izolat, indeosebi in Moldova si in Dobrogea, cantitatile de apa pot depasi, vineri, 10...15 l/mp. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse, cu precadere in prima parte a zilei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre 3 si 12 grade, mai scazute in depresiuni. Pe timpul noptii se va forma din nou ceata, cu caracter local, mai ales in centrul tarii.

In Bucuresti vremea va fi in general inchisa vineri, dar regimul termic se va mentine peste cel obisnuit al datei. Dimineata va fi ceata, apoi va ploua trecator. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperatura maxima va fi de 12...14 grade, iar cea minima de 8...9 grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: