PROGNOZA METEO: Vreme CANICULARA continua! Afla cum va fi vremea joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 21:40

Vremea se va mentine in continuarea calduroasa, in zonele de campie, de deal si de podis chiar caniculara dupa-amiaza cand indicele de temperatura-umeazala (ITU) va depasi pragul cristic de 80 al disconfortului termic. Cat despre temperaturi acestea vor fi intre 30-37 de grade, iar cele minime intre 11 grade in depresiuni si 25 de grade in Delta Dunarii.

Dupa-amiaza vor fi conditii de averse si descaercari electrice, in special in zona de munte, unde vantul va sufla slab pana la moderat. Joi in Bucuresti vremea se va mentine calduroasa si chiar caniculara in cursul dupa-amiezei. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi intre 35... 36 de grade, iar cea minima va fi de 18... 20 de grade.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/harta-e6acfca6e0e9e6dc7e81a18383f2b959.jpg

 

In tara, vineri vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar temperaturile se vor situa intre 30 si 38 de grade. Noaptea

in vestul, nord-vestul, precum si in zona de munte, pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. In timp ce temperaturile minime se vor incadra intre 12 grade in depresiuni si 25 de grade in Delta Dunarii.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Sursa: Mediafax.ro