PROGNOZA METEO: Vreme din ce in ce mai frumoasa! Ce temperaturi vor MIERCURI si JOI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:43

Miercuri in marte parte a tarii vremea va fi in general frumoasa si se va inalzi, in special in sud si sud-est. In regiunile nordice, nord-estice si in zona Carpatilor Orientali cerul va avea unele innorari, iar pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, in special in orele amiezii. In celelalte zone cerul va fi variabil iar probabilitatea aparitiei ploilor de scurta durata va fi redusa.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte si in nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade pe litoral si 27 de grade in sud, in timp ce minimele se vor situa, in general, intre 5 si 13 grade.

 

BUCURESTI

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Se

va incalzi, iar cerul va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 25... 26 de grade, iar minima va fi de 8... 10 grade.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.