PROGNOZA METEO: Vreme frumoasa in toata tara! Ce temperaturi vor fi JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:30

Joi, vremea va mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada perioada a lunii martie. Maximele vor fi cuprinse intre 10 si 16 grade, in timp ce minimele se vor situa intre 0 si 8 grade.

 In vest si nord-vest, in special noapte cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in Banat, Crisana si Dobrogea.

 

In BUCURESTI

 

Vremea va fi calda, temperatura maxima va fi in jurul valorii de 14 grade si o minima de 4... 5 grade. Se vor inregistra innorari temporare, iar la sfarsitul intervalului vor fi conditii de ploaie slaba.

 

In tara

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Vineri, vremea va fi calda in toata tara, iar cerul va avea innorari temporare si va ploua in vestul si in nord-vestul teritoriului, in timp ce in celelalte zone vor fi ploi locale trecatoare.

Temperaturie maxime vor fi cuprinse ntre 10 si 19 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade.

 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.