PROGNOZA METEO: VREME REA de Pasti in toata tara! Afla unde va ploua

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

In intervalul 14 aprilie ora 09:00 - 15 aprilie ora 21:00 s-a emis o informare de vreme rea, se vor produce averse, descarcari electrice si intensficari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii.

SAMBATA

Vor fi averse, insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in Banat, Oltenia, Munteani si Moldova, unde cantitatile de apa vor depasi local 15-20l/mp si izolat 30 l/mp, mai ales in zonele deluroase si montane. De asemenea vor fi conditii de grindina, in timp ce in nord-vestul si centrul tarii doar local vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla cu putere la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5 si 12 grade.

 

La Bucuresti

Vremea va fi instrabila, mai ales in a doua parte a zilei, la inceputul noptii vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat, iar temperatura maxima va fi de 20 de grade, iar cea minima va fi de 10...

11 grade.

 

La munte

Vor fi averse pe arii extinse, insotie de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25l/mp.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

DUMINICA

Vremea se va mentine in general instabila.

Mai ales ziua, temporar se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice. Cantintatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 12 grade in estul Transilvaniei, iar nordul Moldovei de 21 de grade in sud-est, in timp ce temperaturile minime se vor situa intre 5 si 12 grade.

 

La munte

Ziua, temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice.

Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate, iar vantul va prezentat intensificari in special in timpul ploilor.

 

Sursa: Mediafax.ro

 

 

Taguri: