PROGNOZA METEO: Vremea continua sa se incalzeasca! Ce temperaturi vo fi MIERCURI si Joi in tara si in Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:10

Miercuri, vremea continua sa se incalzeasca, in special in vestul, centrul si nordul tarii, asa incat temperaturile maxime vor avea valori de la 21... 22 de grade pe litoral, pana la 31... 32 de grade in Lunca Dunarii.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari si averse, pe arii restranse la munte si izolat in rest. Nebulozitatea se va accentua seara si noaptea in regiunile vestice si sud-vestice unde aversele se vor semnala local si vor fi insotite de descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa pot depasi 15... 20 l/mp. Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, spre 5 grade.

 

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca usor.

Cerul va fi variabil si trecator sunt conditii pentru ploi de scurta durata, in a doua parte a intervalului. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 30 de grade, iar minima va fi cuprinsa intre 12... 14 grade.

 

Joi, cerul va prezenta innorari accentuate in jumatatea de vest a tarii, unde mai ales ziua, vor fi averse, intensificari de scurta durata ale vantului care izolat pot lua aspect de vijelie insotite de frecvente descarcari electrice.

In retul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar asemenea fenomene se vor semnala loca, in special dupa-amiaza si noaptea. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate in zona de munte. Temperaturile maxime sunt in scadere in vest si in nord-vest, vor avea valori de la 19 grade in Dealurile de Vest pana la 30 de grade in Lunca Dunarii, in timp ce minimele se vor incadra intre 8 si 18 grade.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

Sursa: Mediafax

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.