PROGNOZA METEO: Vremea continua sa se incalzeasca! Vezi cum va fi marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:04

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind calda in toate regiunile, chiar deosebit de calda in sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord si la munte, unde izolat si trecator va ploua slab.

Vantul va avea intensificari in zona montana, iar pe parcursul zilei, local si in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 23 de grade in vestul si sudul Olteniei. Minimele termice se vor situa intre 0 si 10 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei.

IN BUCURESTI:

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 20 de grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

IN TARA:


Miercuri, vremea se va mentine calda in toata tara, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi temporar noros si va ploua ziua in nordul, centrul si nord-estul teritoriului, iar dupa-amiaza si in prima parte a noptii pe arii mai restranse in restul zonelor.


Ploile vor fi si sub forma de aversa si pot fi insotite de descarcari electrice. Trecator la munte, in partea a doua a intervalului, precipitatiile pot fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare mai ales in cursul zilei in majoritatea regiunilor, iar in zona montana inalta va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in Maramures si 24 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade.
Izolat, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.