Prognoza meteo! Vremea este deosebit de calda in acest weekend. Ce temperaturi vor fi la Bucuresti si in tara

Author: L.S.
Actualizat: 05 iun 2020, 08:28

Meteorologii emit o nouă prognoză pentru acest final de săptămână în care anunță temperaturi de peste 30 de grade Celsius în unele zone ale țării.

Vom avea un weekend foarte călduros, atât în Capitală, cât și în alte regiuni anunțându-se deja temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

În Câmpia Romană temperaturile ar putea urca chiar până la 32 de grade Celsius, în timp ce pe litoral turiștii vor avea parte de o vreme mai răcoroasă, cu temperaturi ce se învârt în jurul a 20 de grade.

Chiar dacă temperaturi pe timpul zilei vor fi extrem de ridicate, în unele zone vor exista și averse de ploaie, mai ales în zona vestică a țării și la munte.

Noaptea, în aceleași zone, va sufla și vântul puternic, relateaza evz.ro.

Sâmbătă rămânem cu vremea caldă, iar în sudul Moldovei şi în Bărăgan se ating din nou 30 de grade. Dimineața va fi însorită şi agreabilă, însă dupa-amiază va ploua destul de mult în sud, centru şi nord-est. Se vor acumula şi 25 l/mp, vântul va fi activ, iar presiunea atmosferică scăzută.

Şi duminică o să fie destul de cald, însă va ploua temporar în majoritatea zonelor.

Meteorologii anunță că nu avem de ce să ne facem griji, întrucât sunt ploi de vară care vor trece la fel de repede precum au venit. Momentan, doar în zonele din sud-est se anunță timp frumos pentru finalul weekendului.

În Bucureşti, deși în aceste momente se înregistrează doar 15 grade Celsius, treptat, temperaturile urcă simțitor, ajungând până la 29 – 30 de grade Celsius cu cer senin în totalitate.

Mai târziu se porneşte vântul şi poate atinge viteze de 40 km/h, iar pe seara apar ceva nori, dar nu sunt anunţate ploi până la acest moment.

Meteorologii anunță că vom avea parte de o vară caniculară, cu temperaturi foarte ridicate ce depășesc normalul perioadei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cutremur vineri dimineata, intro-o zona neobisnuita din Romania

Citeste si: Prognoza meteo. Se strica vremea! Cod galben de instabilitate atmosferica. Regiunile afectate

Citeste si: Prognoza meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile, la Bucuresti si in tara

 

Taguri: