PROGNOZA METEO: Vremea se incalzeste! Iata ce temperaturi vor fi joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:59

Joi, vremea se va mentine frumoasa in tara, iar valorile de temperatura vor fi mai ridicate decat cele obisnuite la aceasta data.

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari ziua in est si sud-est, precum si pe crestele montane.

In tara

Joi, temperaturile maxime vor fi de la 9 grade in delta pana la 17 grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8 grade.



Vineri, vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal la mijlocul lunii martie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai mici in depresiunile intramontane. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari usoare ziua la munte. Cu totul izolat se poate forma ceata.

La Bucuresti

Joi, vremea se va menţine frumoasa si mai calda decat ar fi normal în aceasta perioada din an.
Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade, mai scazuta în zona preoraseneasca, spre -2 grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: