PROGNOZA METEO: Vremea se mentine frumoasa! Afla ce temperaturi vor fi miercuri si joi in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

Miercuri, cerul va fi variabil spre partial noros si izolat vor fi ploi slabe, insotite de descarcari electrice, in special la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 19 grade pe litoral. La Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa insa trecator vor fi ploi slabe, mai ales dupa-amiaza. Temperatura maxima va fi de 26... 27 grade, iar cea minima de 14... 15 grade.

 

Joi

In nordul, centrul si nord-estul tarii cerul va avea innorari temporare in special ziua, unde local vor fi averse.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime vor fi de la 8... 9 grade in depresiuni si pana la 20... 21 de grade pe litoral.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Sursa:

Mediafax

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.