Prognoza meteo. Vremea se raceste! Ce temperaturi vom avea astazi si maine la Bucuresti si in tara

Autor: L.S.
Actualizat: 23 ian 2020, 08:36

Meteorologii anunta o racire a vremii in zilele de joi si vineri ale acestei saptamani. Ce temperaturi avem la Bucuresti si in tata.

Prognoza meteo. Vremea in intervalul 23.01.2020– 24.01.2020

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a intervalului în nordul, centrul și estul țării și mai mult senin în rest. Va ninge slab, pe arii restrânse la munte, în Transilvania și izolat în Moldova, iar în Dobrogea vor fi condiții pentru precipitații mixte. Pe parcursul zilei vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali, cu rafale de peste 90…100 km/h, local și temporar în Moldova, cu viteze de 70…80 km/h, dar și în nord-estul Munteniei și în Dobrogea, unde rafalele vor depăși

55…65 km/h, iar trecător și la cote mai reduse în Transilvania și Oltenia. Noaptea va slăbi în intensitate, astfel că ușoare intensificări se vor menține doar pe crestele montane, potrivit cancan.ro. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 1 și 8 grade, iar cele minime între -11 și 0 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cu totul izolat vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Citeste si: Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni! Se răcește vremea! Ce ne așteaptă din februarie

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

LA BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal pentru această perioadă, va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -6…-3 grade.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo pe trei zile. Vine primavara! Cate grade avem la Bucuresti si in tara

Citeste si: Prognoza meteo. Vremea o ia razna! E Cod Galben de fenomene severe

Citeste si: Cand vin ninsorile si gerul? Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 20 ianuarie- 17 februarie

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.