PROGNOZA METEO: Vremea se raceste in continuare! Vezi cat va ploua joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Joi, vremea va fi in general instabila. indeosebi ziua, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice, pe arii extinse in Maramures, Transilvania, Moldova si Dobrogea, local in Muntenia, Crisana, Banat si izolat in Oltenia.

Cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp, cu precadere in zona Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari, ziua mai ales in regiunile sud-vestice si sudice, iar noaptea indeosebi in est.

 

Temperaturile maxime, usor mai coborate decat in mod normal la aceasta data, exceptand sudul tarii unde vor fi apropiate de mediile climatologice, vor fi cuprinse intre 16 grade in nordul Moldovei si 29 de grade in sudul Munteniei.

Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 19 grade.

 

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice spre seara si pe parcursul noptii. Vantul va sufla moderat ziua si in general slab noaptea. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

 

Vineri, vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor, mai ales dimineata si noaptea.

Temporar cerul va avea innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice local in Oltenia, Muntenia, Moldova, in zona de munte si izolat in restul teritoriului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice si estice.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 7 si 16 grade.

 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.