PROGNOZA METEO: Vremea se raceste! Vezi ce temperaturi se vor inregistra joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Vremea se va raci in regiunile extracarpatice, iar temperaturile vor fi usor mai scazute decat cele normale in aceasta perioada.

Astfel, valorile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 13 grade. in sudul, sud-estul si, local, in centrul tarii, cerul va fi mai mult noros si va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp.

In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii mai restranse. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali mai sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Vantul va avea intensificari in jumatatea de est a tarii si izolat in rest, iar la munte va fi tare.

In Bucuresti, vremea se va raci usor fata de intervalul precedent. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va prezenta intensificari mai ales in timpul zilei.


Vineri, cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in jumatatea de nord a tarii si izolat in rest. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari mai ales in sudul, estul si centrul teritoriului, iar in zona montana va fi tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: