PROGNOZA METEO: Vremea se va incalzi! Vezi daca va mai ploua si ce temperaturi vor fi miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Miercuri, vremea va fi relativ racoroasa in nordul, vestul si centrul tarii, precum si in toata zona montana, iar cerul va avea innorari si, mai ales pe parcursul zilei, va ploua local.

Izolat vor fi posibile descarcari electrice, iar cantitatile de apa cumulate vor putea depasi 15- 20 l/mp. In restul teritoriului valorile termice vor fi in jurul mediilor climatologice pentru mijlocul lunii mai, local chiar mai ridicate decat normal, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile cu totul izolat.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai scazute in depresiuni.


In Bucuresti, miercuri, vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori usor peste cele normale in aceasta perioada din an, cu o maxima de 25...26 de grade si o minima de 10...12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Joi, in tara, valorile termice vor marca o crestere, vremea devenind calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice, cu maxime intre 22 si 29 de grade, mai ridicate in Campia Romana.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.