PROGNOZA METEO: Vremea se va mentine calda! Afla cum va fi vremea JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

In ciuda faptul ca temperatura aerului va marca o usoara scadere in jumatatea nordica a tarii, vremea se va mentine calda, potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie citata de Mediafax.

Se vor inregistra innorari temporare, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, in special ziua in vestul, nord-vestul, nordul si in zona de munte, iar seara si noaptea in regiunile centrale si nord-estice.

 

In cursul noptii in sudul si sud-estul tarii, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi cu totul izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, in timp ce minimele se vor incadra intre 9 si 20 de grade.

 

BUCURESTI

Vremea va fi calda, iar cerul va fi variabil, mai mult senin, spre sfarsitul noptii vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul a 31 de grade, iar minima intre 15... 17 grade.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

VINERI

Cerul va fi

variabil, iar in zona de munte si in regiunile sudice se vor inregistra averse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute cu pana la doua grade in zonele depresionare.

 

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.