PROGNOZA METEO: Vremea va fi calda! Ce temperaturi se vor inregistra VINERI in tara si la munte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:36

Vineri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a anului. In sudul si sud-estul tarii cevrul va fi variabil, dar se va innora treptat in celelalte regiuni, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In nord-vest vor predomina ploile, in timp ce in nordul Carpatilor Orientali va ninge. In cursul noptii, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare in zona de munte, in Maramures si in Moldova si mixte in Transilvania, Crisana si Banat. Temperaturile maxime se vor situa intre 5 grade in depresiuni si 14 grade in Lunca Dunarii, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -5 si 3 grade. 

 

La Bucuresti

 

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii martie.

Vantul va prezenta unele intensificari in cursul zile, insa cerul va fi variabil. Temperatura maxima va fi de 12... 13 grade, iar minima va fi de -2... 0 grade Celsius.

 

La MUNTE

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Vremea va fi frumoasa, insa in cursul zilei cerul va

fi mai mult noros in nordul Carpatilor Orientali unde izolat va ninge slab, in timp ce in restul masivelor va fi variabil. Nebulozitatea se va accentua treptat in cursul noptii si va cuprinde toata zona montana, unde pe arii relativ extinse se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de ninsoare.

 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.