PROGNOZA METEO: Vremea va fi calda in weekend. Vezi ce temperaturi se vor inregistra astazi si maine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:40

Sambata vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii.

In Oltenia si Banat, dupa-amiaza, local va fi canicula, iar indicele temperatura umezeala va atinge si depasi usor pragul de 80 al disconfortului termic.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si in jur de 36 de grade in vestul si sudul Olteniei.

 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari si averse, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii restranse in estul, in sud-estul tarii si la munte.

 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum si in zona montana inalta.

 

Temperaturile minime se vor situa intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 9 grade.

 

La Bucuresti vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, insa conditiile de ploaie vor fi reduse.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 32 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Duminica vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Oltenia, Banat, Crisana, local in Muntenia si sud-vestul Transilvaniei, zone unde si indicele temperatura umezeala va atinge si depasi usor pragul de 80 al disconfortului termic.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 29 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile sud-vestice.

 

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza in zona Carpatilor Orientali, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

 

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23...24

de grade in Dealurile de Vest.

 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.