PROGNOZA METEO: Vremea va fi GEROASA. Vezi ce temperaturi se vor inregistra miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

Miercuri, vremea va fi rece, izolat geroasa noaptea. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge slab in vestul, centrul si nordul tarii si local, indeosebi in prima parte a zilei si in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat, cu intensificari, mai ales ziua, in regiunile sudice si estice, precum si la munte.

Temperaturile maxime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade. Spre sfarsitul intervalului in zonele joase vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

Miercuri, in Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va mai ninge slab, in prima parte a zilei. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua.
Temperatura maxima va fi de -1...0 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Joi, in tara, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, in nordul si in centrul tarii, iar noaptea in vest si nord-vest, unde trecator va ninge slab.


Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor situa intre -9 si 0 grade, iar cele minime intre -18 si -8 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -26 de grade, dar si usor mai ridicate pe litoral.

In zonele joase, local, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Sursa: Mediafax

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.