PROGNOZA METEO: Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal! Iata ce temperaturi vor fi marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:02

Marti, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod caracteristic primei decade a lunii noiembrie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in depresiuni si in Delta si 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 14 grade.

Ziua cerul va fi variabil cu unele innorari in vestul si nord-vestul teritoriului, unde vor fi averse, posibil si descarcari electrice. Seara si noaptea, innorarile se vor accentua si se vor extinde in majoritatea regiunilor, va ploua in jumatatea de nord-vest a tarii si izolat in rest.

In Maramures si in zona de munte cantitatile de apa pot depasi izolat 15 l/mp.

Vantul va sufla tare pe crestele montane si va avea intensificari temporare in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si Dobrogea. Dimineata vor fi conditii de ceata in regiunile extracarpatice.

La Bucuresti vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Miercuri, in tara, valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, mai accentuata in vest, centru si nord unde vor deveni normale pentru aceasta data, in timp ce in sud-est se vor situa totusi peste mediile multianuale ale perioadei.
Cerul va prezenta innorari si temporar va ploua in toate regiunile, mai ales ziua si in prima parte a noptii. in zona montana, indeosebi in partea a doua a intervalului, vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla moderat cu intensificari locale, iar pe crestele montane va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, usor mai scazute in depresiuni.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: