PROGNOZA METEO: Vremea va fi predominat frumoasa! Afla la ce temperaturi trebuie sa te astepti sambata si duminica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil in extremitatea nordica a tarii, unde izolat se vor inregistra ploi slabe, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 32 de grade, iar cele minime intre 2 si 19 grade pe litoral.

 

Duminica, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a anului. In extremitatea nordica cerul va fi variabil si mai mult senin in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana la 3 grade.

 

In Bucuresti, sambata, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 29 si 30 grade, iar minima intre 13- 15 grade.

 

LA MUNTE

Sambata vremea va fi frumoasa si doar nordul Carpatilor Orientali va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Duminica

, vremea va ramane frumoasa, iar cerul va fi senin. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

 

 

LA MARE

Sambata, vremea va fi predominat frumoasa si normala din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.