PROGNOZA METEO: Vremea va fi racoroasa! Ce temperaturi se vor inregistra ASTAZI si MARTI in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:12

Luni in nordul, vestul si centrul tarii, vremea va fi racoroasa si cerul mai mult noros. Isi vor face aparitia pe arii exinse averse si descarcari electrice, in special in Maramuse, Crisana, local in Transilvania, Banat si in jumatatea nordica a Moldovei. Cantitatile de apa vor depasi in nord-vest si la munte local 20 l/mp si izolat 35 l/mp.

In restul tarii temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil cu innorari trectoare ziua, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14 grade in Mramures si pana la 24 de grade in Muntenia si Dobrogea, in timp ce minimele se vor incadra intre 5 si 15 grade, mai coborate in depresiuni spre 2 grade.

 

In BUCURESTI

Luni, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului, cu o maxima in jurul a 23 de grade si minima de 9...

11 grade, usor mai scazuta la periferia orasului. Vantul va avea unele intensificari,  iar cerul va fi variabil.

 

In TARA

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Marti, vremea se va incalzi in toate regiunile, in specila ziua cand cerul va avea innorari in nordul, nord-vestul si centrul tarii, unde local vor fi averse si descarcari electrice.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi de scurta durata la munte. Temperaturile masime vor fi cuprinse intre 18 grade in Maramures  si pana la 29 de grade in sudul Munteniei, in timp ce minimele se vor situa intre 7 si 18 grade, mai cszute in depresiuni.

 

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.