PROGNOZA METEO: Vremea va fi usor instabila! Afla ce temperaturi te asteapta VINERI in tara, la munte si la mare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Vineri, vremea va fi normala din punct de vedere termic, mai putin in regiunile extracarpatice unde va fi instabila. Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca cerul va prezenta innorari, temporar accentuate, in sudul si estul tarii unde se vor semnala averse si descarcari electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si si 32 de grade in sud-vestul tarii, iar cele minime vor fi intre 8... 9 grade in depresiuni si 21... 22 de grade pe litoral.

 

La BUCURESTI

Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi ploi slabe insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 28...

29 de grade, iar cea minima de 17... 19 grade.

La MUNTE

Se vor semnala averse si descarcari electrice, pe arii restranse in Carpatii Occidentali si local in Carpatii Meridionali si Orientali. Temperatura aerului va continua sa scada.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

La MARE

Vremea va fi usor instabila, temporar vor fi averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Apa marii va avea 25... 27 de grade.

 

Sursa: Mediafax