Program Black Friday Altex, Media Galaxy sau PC Garage. Când începe și cât durează?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 iul 2022, 21:00
Black Friday în magazinele Altex, Media Galaxy sau PC Garage
Sursa: pexels

Black Friday 2020 începe, în mod oficial, pe 13 noiembrie, însă în anumite magazine deja s-a dat startul reducerilor. Iată programul de Black Friday pentru magazinele Altex, Media Galaxy sau PC Garage

Black Friday este evenimentul acestui final de săptămână. 13 noiembrie 2020 este ziua din an cu cele mai multe reduceri, astfel că pasionații de shopping așteaptă cu nerăbdare să vadă ce oferte au pregătit magazinele. 

Când începe Black Friday pe Altex, Media Galaxy sau PC Garage? Programul complet

După cum îi spune și numele, Black Friday ar trebui să fie o zi de vineri cu reduceri masive de preț, însă anumite magazine au luat decizia de a modifica acest concept, astfel încât reducerile să dureze o perioadă mai lungă de timp. 

Altex a anunțat oficial că va desfășura campania Black Friday  în perioada 29.10.2020- 02.12.2020. Astfel, cei interesați să achiziționeze produse la prețuri mai mici, trebuie să știe că în online, Black Friday durează de pe 29.10.2020 ora 07:00 până pe 02.12.2020 ora 23:59, iar în magazinele fizice, promoțiile sunt disponibile între 29.10- 02.12.2020, respectând programul fiecărui magazin în parte. În această perioadă pot fi achiziționate la prețuri promoționale telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, electrocasnice mici și mari, televizoare, produse audio-video și gaming, dar și anvelope de iarnă.

Citeste si: Catalogul eMAG pentru Black Friday 2020. Când apare, de fapt, acesta? Iată ce oferte poți găsi și la Flanco

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Media Galaxy este un alt magazin care a decis ca Black Friday să se întindă pe parcursul a mai multe zile. Astfel, în magazinele fizice, dar și pe site există deja reduceri, campania desfășurându-se în intervalul 29.10

- 02.12.2020.

Reducerile au început deja și la PC Garage, astfel că pot fi cumpărate o mulțime de produse la un preț mai mic decât cel obișnuit. Cu toate acestea, Black Friday va începe în mod oficial pe data de 13 noiembrie, la ora 00:00, atunci când cumpărătorii vor putea găsi la ofertă pc-uri de gaming, laptopuri de gaming, scaune, birouri și periferice de gaming, dar și alte produse din această categorie.

Reprezentanții magazinului online au precizat că produsele comandate de Black Friday vor fi livrate în maximum 10 zile lucrătoare prin curier sau easybox.

Citeste si: Când are loc Black Friday în 2020? Data exactă a zilei cu cele mai mari promoții