Program Kanal D2: Lista completă a emisiunilor și serialelor difuzate

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 ian 2024, 05:15

Program Kanal D2. Duminică, 2 aprilie, Noul program Kanal D2 și-a făcut marea lansare pe piața media, începând cu iubita emisiune ,,Bravo ai stil!"

Program Kanal D2. Începând cu data de 2 aprilie, telespectatorii fideli ai postului TV Kanal D vor putea să urmărească emisiunile lor preferate și serialele turcești pe Kanal D2.

Citește și: Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Yeliz se teme de Hicran

Lista completă a emisiunilor și serialelor difuzate

În ziua în care s-a lansat noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International, telespectatorii și pasionații de modă au putut vedea prima ediție al sezonului cu numărul 8 din emisiunea ,,Bravo ai stil!", emisiune ce a ajuns la inimile oamenilor încă de la primul sezon din anul 2016, fiind una dintre emisiunile preferate ale oamenilor. Emisiunea poate fi vizionată de luni până vineri, începând cu ora 19:00.

Programul de televiziune Kanal D2 va funcționa pe cele trei tronsoane speciale, Cinemondo (o selecţie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcești (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selecție de povești mai puțin cunoscute din viața personalităților istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale). 

Imediat după emisiunea de modă, de la ora 21:00, oamenii vor putea să urmărească “NEWSTIME”, știrile prezentate de Radu Andrei Tudor.

Acestea vor fi difuzate de luni până vineri, de la 21:00. 

Telespectatorii se vor bucura și de o selecție de seriale turcești ce pot fi urmărite pe noul post de televiziune Kanal D2, mai exact “Familia Borgia”, ce poate fi urmărit în zilele de luni și marți, începând cu ora 22:00, “Yanxi, Palatul Suspinelor” ce va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00 și “Drumul Tăcerii” care poate fi văzut în fiecare joi şi vineri, de la 15:00. 

Serialul turcesc “Instinct de mama” îi va cuceri pe pasionații serialelor turcești, fiind povestea unei mame ce se află în căutarea fetiței sale. Serialul poate fi urmărit în fiecare zi de luni până duminică, de la 18:00.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Emisiunile favorite ce se găseau înainte doar pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi văzute de vineri până duminică, de la 22:00.

Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22:00, Kanal D2 va aduce noi episoade ale emisiunilor “În Oglindă”, din 9 aprilie, “Duet cu Alexandra” ,din 7 aprilie şi “Detectorul de minciuni” din 8 aprilie. În curând, matinalul “Dimineață pe 2 cu Greeg și Cernat”, va fi difuzat la TV, la Kanal D2.

Citește și: Milena și Constanția, schimb de replici acide, în a doua ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil!” Reacția juraților le-a lăsat pe concurente cu gurile căscate

Cum poate fi găsit noul post de televiziune în grila de programe

Noul post de televiziune Kanal D2, din portofoliul Dogan Media International, poate fi găsit în grila pe programe în locul postului de televiziune București TV. Iată cum puteți să găsiți postul TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunt abonați:

RCS cablu digital- poziția 45 HD
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția 15

“  Este o zi foarte emoţionantă pentru că deschidem un nou capitol al unei poveşti de succes, pe care o vom scrie împreuna cu publicul, partenerul nostru încă de la lansarea Kanal D, si cel care ne inspiră în fiecare zi sa fim tot mai buni în ceea ce facem. Vom veni în faţa telespectatorilor cu productii fresh,

inspiraţionale, în care ace  ş  tia să se regăsească. În continuare le pregătim celor din faţa micilor ecrane  o serie de suprize. Îi invităm să ne fie alături în această seară, de la ora 19:00, c  â  nd Kanal D2 va prinde chip şi voce, odată cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil!”,   a spus Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International.

Citește și: Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Sursa: Facebook KANAL D2