Program supermarketuri de Paște. Ce program au marile magazine în jurul sărbătorilor pascale

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 apr 2023, 16:53

Program supermarketuri de Paște

Sursa: PixaBay

Marile magazine își schimbă programul de funcționare în zilele în care sunt sărbători legale. Iată care este programul după care vor funcționa în perioada sărbătorilor pascale.

La data de 16 aprilie 2023, creștinii vor sărbători Paștele, iar cu ocazia acestei mari sărbători, magazinele își schimbă programul de funcționare. Această schimbare are loc atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât și în perioada sărbătorilor pascale. Iată care este programul după care vor funcționa supermarketurile din România. 

Citește și: Pachetele cu alimente nu vor ajunge la toți beneficiarii înainte de Paște. Anunțul făcut de Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Dezvoltării

Ce program au supermarketurile de Paște

Învierea Domnului este celebrată anul acesta la data de 16 aprilie, iar din acest motiv, supermarketurile au fost nevoite să își schimbe programul de funcționare. Pe lista zilelor libere, în care magazinele vor avea un program modificat, se află și ziua de vineri, atunci când credincioșii serbează Vinerea Mare, dar și ziua de luni, atunci când oamenii celebrează a doua zi de Paște.

În perioada sărbătorilor pascale, anumite instituții vor fi închise, așa că românii ce își doresc să facă cumpărăturile de Paște cu câteva zile înainte de marea sărbătoare, vor trebui să verifice care este programul de funcționare al supermarketurilor. Iată care este programul pentru fiecare supermarket în parte. 

Citește și: Cum poți să vopsești ouăle într-un mod cât mai natural, fără vopsea din comerț

Program Kaufland de Paște 2023

Supermarketurile Kaufland se vor deschide în intervalul orar 06:30 – 09:00 și se vor închide între 21:30 și 23:00. Sâmbătă, la data de 15 aprilie, magazinele vor avea un program mai scurt de funcționare, astfel magazinele se vor deschide la ora 06:30 și se vor închide la ora 18:00, respectiv 19:00 în marile orașe. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ziua de Paște, hipermarketurile Kaufland vor fi închise, excepție făcând magazinele din orașele Miercurea Ciuc, Sovata, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni și Sfântu Gheorghe, ce vor avea un program normal de funcționare. 

În prima zi de Paște, oamenii vor putea să cumpere din magazinele Kaufland între orele 09:00 și 16:00/18:00.

Program Auchan de Paște 2023

În zilele de 13 și 14 aprilie, câteva magazine Auchan din țară vor avea un program de fucționare extins, acestea fiind: 

 

  • Auchan Brașov Coresi
  • Auchan Suceava
  • Auchan Deva
  • Auchan Sibiu
  • Auchan Cluj Iris
  • Auchan Satu Mare
  • Auchan Buziașului
  • Auchan Turda
  • Auchan Miroslava
  • MyAuchan Vivido
  • Auchan Constanța (Vivo)
  • Auchan Berceni

La data de 15 aprilie 2023, magazinele au program scurs,, până la ora 18:00 cu excepția magazinului Auchan Cotroceni care se va închide la ora 20:00.

În ziua de Paște toate supermarketurile din Auchan sunt închise. 

La data de 17 aprilie, magazinele se vor deschide începând cu ora 10:00, cu excepția magazinului Auchan Sibiu care va deschide la ora 08:00. 

Program Lidl de Paște 2023

Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât își vor deschide ușile începând cu data de 18 aprilie, după programul normal. 

Citește și: Când începe Săptămâna Mare în 2023? Tradiții și obiceiuri pentru fiecare zi în parte

Surse: sanatos.net

 

 

Taguri: