Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 16, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer, în stare de șoc! Ce află

Autor: Andrei Ionescu

Aripi frante ep 16

Sursa: Kanal D

Un nou episod interesant din serialul "Aripi frânte", 16, este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește episodul și Live Video Online pe kanald.ro.

Și episodul 16 din "Aripi frânte" se anunță plin de suspans. 

Emre va încremena de teamă atunci când vede că Mert, fiul lui Muzaffer, a fost răpit. Teama cea mare a tânărului este că el va fi învinuit de dispariția fiului omului de afaceri și încearcă disperat să rezolve această gravă problemă. La conac Muzaffer face față cu greu situației cumplite în care se află, iar Nefise îl susține.

Azime va arunca “bomba” în familia boierului atunci când va spune că știe cine se face vinovat de dispariția lui Mert. Muzaffer va afla cine este răpitorul fiului său, iar situația va scăpa de sub control.

Vom afla și dacă reușește Muzaffer să îl salveze pe Mert.

Ce se mai întâmplă în episodul 16 din "Aripi frânte" aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, LIVE la Kanal D! Îl poți vedea și Live Video Online, pe site-ul nostru, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream,  https://www.kanald.ro/live.html,

de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 11, subtitrat în limba română VIDEO. Momente de groază pentru Zeynep!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D,  "Aripi frânte", prezintă povestea lui Nefise, o mamă singură, ce trebuie să crească 4 copii rămași orfani de tată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul “Aripi frante” cucerește, cu fiecare episod, tot mai mulți români.

Îndrăgita producție turcească a poziționat pe 13 iulie 202 Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 5.7% puncte de rating și 16.8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, targetul All Urban.

Peste 1 milion de fani ai serialului din întreaga țară (1.028.000) au urmărit atunci, în medie, serialul preferat  “Aripi frânte”  în fiecare minut al difuzării, minutul de aur, înregistrat la ora 22:47, adunând în fața micilor ecrane 1.314.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise, momente dificile

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.