Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep suferă din dragoste. Ce va descoperi despre Onur

Autor: Amalia Georgescu

Zeynep are îndoieli în ceea ce îl privește pe Onur 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 17 din serialul „Aripi frânte” va fi difuzat la Kanal D luni, 15 august 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Lucrurile se complică atât pentru Zeynep, cât și pentru mama acesteia, Nefise. Cele două vor fi puse în fața unor situații dificile, iar deciziile pe care le vor lua pot avea un impact puternic asupra vieții lor. 

Ce urmează în episodul 17 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Îndrăgostită până peste cap de Onur, Zeynep are parte de o mare dezamăgire. Tânăra surprinde o discuție între bărbatul iubit și Asli.

Evident, această discuție nu va fi deloc pe placul ei și îi va cere socoteală acestuia. La rândul său, Onur va încerca să îi explice lui Zeynep că Asli este doar o prietenă de familie și că între ei nu poate fi vorba despre sentimente de iubire.

Zeynep nu este văzută cu ochi buni de Zerrin, mama lui Onur. Femeia își dorește ca fiul ei să își aleagă o altă iubită, motiv pentru care va face până și imposibilul pentru a-i despărți pe cei doi.

Nu doar Zeynep va da de greu, ci și mama acesteia, Nefise. Relația ei cu Muzaffer merge ca pe roate și pe zi ce trece sunt tot mai îndrăgostiți, însă un detaliu le va tulbura liniștea celor doi. Muzaffer va afla că fiul său, Mert, a fost răpit de Emre, băiatul lui Nefise. Femeia va fi pusă într-o situație foarte dificilă, aceasta fiind prinsă la mijloc între actuala sa familie și copiii ei.

Cum va reacționa Nefise în momentul în care Emre va fi la un pas să ajungă în fața autorităților, dar și dacă va reuși să își protejeze fiul de furia lui Muzaffer poți vedea în episodul 17 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Episodul cu numărul 17 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D luni, 15 august 2022, de la ora 20:00. Noul episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.   Pentru a vedea noul episod online, fanii serialului trebuie să acceseze link-ul de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Serialul „Aripi frânte” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și deja se bucură de mare succes. Povestea lui Nefise i-a cucerit pe telespectatori, aceasta fiind nevoită să se împartă tot timpul între familia ei și bărbatul iubit. 

„Aripi frânte” este serialul turcesc care poate fi urmărit la Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20:00.

Citeste si: Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.