Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 20, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise nu își poate găsi liniștea

Autor: Amalia Georgescu

Nefise este îngrijorată din cauza lui Emre

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 20 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D marți, 23 august 2022, de la ora 20:00. Dacă nu îl poți vedea la TV, atunci urmărește-l online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 20 al serialului turcesc „Aripi frânte”, Nefise nu își poate lua gândul de la Emre, în contextul în care acesta urmează să fie judecat pentru răpirea lui Mert. Cum va încerca Muzaffer să o facă pe actuala lui soție să depășească acest moment dificil?

Ce urmează în episodul 20 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Emre este acuzat de Muzaffer că a încercat să îl răpească pe Mert, iar autoritățile încearcă să facă lumină în acest caz.

Situația nu este una tocmai comodă pentru Nefise, aceasta suferind enorm din cauza celor întâmplate. Convins că o mică vacanță o va face pe Nefise să se simtă mai bine și să uite de Emre, Muzaffer ia decizia de a-și duce soția în luna de miere, având în vedere că nu au avut parte de o astfel de vacanță imediat după ce s-au căsătorit.

Muzaffer va fi dezamăgit să vadă că în ciuda eforturilor sale, gândul lui Nefise este tot la Emre și la ceea ce se întâmplă acasă.

Zeynep va fi dezamăgită în momentul în care va afla că mama ei a plecat în luna de miere fără să se gândească la familia ei și la Emre, acesta din urmă trecând printr-o situație delicată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce decizie vor lua autoritățile în privința lui Emre, dar și dacă va reuși Muzaffer să o facă pe Nefise să se rupă de copiii ei poți vedea în episodul 20 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Acesta este ultimul episod din această săptămână și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episodul 20 de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” este o poveste despre sacrificiu și despre problemele care pot distruge armonia în familie.

Acest serial reușește să îi țină în fața micilor ecrane pe telespectatori în serile de luni și marți, de la ora 20:00. „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online.

Citeste si: Cine este și câți ani are micul actor Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert în serialul Aripi frânte! Iată în ce producții de succes a mai apărut adolescentul care a uimit publicul cu talentul lui deosebit!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.