Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 21, subtitrat în limba română VIDEO. Conflict puternic între Onur și Ahmet

Autor: Amalia Georgescu

Onur și Ahmet, discuție aprinsă

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 21 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Urmărește-l la TV sau online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Noi situații tensionate apar în episodul 21 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Ce se va întâmpla între Onur și Ahmet, dar și cum va reacționa Zeynep când cei doi bărbați vor intra din nou în conflict? 

Ce urmează în episodul 21 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Onur și Ahmet, cei doi bărbați care se luptă pentru inima frumoasei Zeynep, vor ajunge din nou în conflict.

Gelos, Onur îi va cere lui Ahmet să stea departe de Zeynep, iar pentru a-l pune la punct, acesta nu va ezita să folosească violența. Nervos din cale afară, Ahmet îi va răspunde cu aceeași monedă și îl va amenința cu arma. Lucrurile între cei doi vor degenera, astfel că Zeynep va auzi o împușcătură, moment în care va intra în panică. Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi bărbați și care dintre ei va fi rănit în urma acestui conflict puternic.

Pe de altă parte, Nefise se îndepărtează din ce în ce mai mult de copiii ei. Aceștia nu pot accepta relația pe care mama lor o are cu Muzaffer, mai ales în contextul în care bărbatul are o atitudine respingătoare. Nefise este prinsă la mijloc și trebuie să facă față replicilor acide pe care le primește de fiecare dată din partea fetelor ei.

„Vrei să-ți spun ce știu eu? De fapt, noi nu avem mamă!”, este replica pe care o va primi Nefise.

Aceste cuvinte o vor face pe Nefise să sufere foarte tare, mai ales că nu poate găsi o soluție pentru a calma spiritele. Ce se va întâmpla cu Nefise, dar și dacă Onur și Ahmet vor reuși să pună punct conflictului fără să se rănească poți afla urmărind episodul 21 al serialului „Aripi frânte”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni și marți, de la ora 20:00.

Serialul prezintă nenumăratele încercări prin care trebuie să treacă o familie pentru a rămâne unită. 

„Aripi frânte” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe  https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Cine este și câți ani are Azime din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebra actrița Servet Pandur, în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.