Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 24, subtitrat în limba română VIDEO. Onur, încercări disperate pentru a o împiedica pe Zeynep să se căsătorească

Autor: Bianca Hriscu

Zeynep, mai nefericită ca niciodată

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat episodul 24 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 24 al serialului turcesc „Aripi frânte” îi va ține cu sufletul la gură pe fani. Ce se va întâmpla cu Zeynep și cum va încerca Onur să împiedice nunta acesteia? 

Ce urmează în episodul 24 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Deși ziua nunții ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, Zeynep este mai nefericită ca niciodată. Tânăra este nevoită să se căsătorească cu Ahmet pentru a-l salva pe bărbatul iubit, Onur.

Ahmet aproape că a obligat-o să îi devină soție, astfel că Zeynep nu are de ales și este gata să facă pasul cel mare.

Disperat, Onur caută o soluție pentru a rezolva această problemă și pentru a o împiedica pe Zeynep să se căsătorească. Bărbatul nu își poate imagina că femeia pe care o iubește atât de mult va fi pe viață a altui bărbat, astfel că va încerca din răsputeri să împiedice nunta. 

Nu doar Onur își dorește ca nunta să nu aibă loc, ci și Ceylan, tânăra care este îndrăgostită de Ahmet. Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, ceremonia va avea loc, iar Zeynep și Ahmet își vor uni destinele.

Muzaffer și Nefise vor purta o discuție sinceră și deschisă, moment în care bărbatul își va întreba actuala soție dacă l-a iubit vreodată. Nefise va ocoli răspunsul, însă îi va spune că poate a fost o greșeală să se căsătorească.

Dacă vor reuși cei doi să își rezolve problemele, dar și dacă Onur și Zeynep mai au vreo șansă să fie împreună poți vedea urmărind episodul 24 al serialului turcesc „Aripi frânte”. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată Nefise din serialul Aripi frânte fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Cel mai nou episod al serialului turcesc „Aripi frânte”, mai exact cel cu numărul 24, este difuzat la Kanal D marți, de la ora 20:00.

Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  Pentru a-l vedea online este suficient să accesezi link-ul de mai sus de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Serialul „Aripi frânte” a intrat în casele românilor în această vară și face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Acesta aduce în fața telespectatorilor o poveste fascinantă, presărată cu foarte multe intrigi și răsturnări de situație și care poate fi urmărită în serile de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?