Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 28, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer nu și-o poate scoate din minte pe Nefise

Autor: Bianca Hriscu

Muzaffer și Nefise vor să pună punct tensiunilor dintre ei

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 28 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Urmărește-l atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 28 al serialului turcesc „Aripi frânte” este ultimul din această săptămână și este difuzat la Kanal D de la ora 20:00. Apar noi situații tensionate și întâmplări care vor prelungi suspansul. 

Ce urmează în episodul 28 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Cu toate că a fost foarte dezamăgit de Nefise și și-a dorit ca ea să dispară din viața lui, Muzaffer își va da seama că nu poate trăi departe de femeia care a reușit să îi câștige inima.

Acesta se va emoționa în momentul în care îi va vedea pe Nefise și Mert dormind îmbrățișați, semn că relația dintre cei doi este una cu adevărat specială. Muzaffer își reproșează că nu o poate ține la distanță pe Nefise și nu este singurul care va face acest lucru. Tugba, fosta logodnica a lui Muzaffer, se va înfuria atunci când va afla că acesta din urmă nu a renunțat la Nefise, fiind convinsă că toate cele întâmplate vor distruge căsnicia celor doi, iar ea va avea o nouă șansă de a-l cuceri.
Deși a încercat să îi despartă pe Muzaffer și Nefise, se pare că Tugba nu a reușit decât să îi apropie și mai mult pe cei doi. 

Nefise va încerca să ajungă la o înțelegere cu Muzaffer și rămâne de văzut dacă cei doi vor trece peste ceea ce s-a întâmplat în trecut și vor da o nouă șansă poveștii lor de iubire.

Pentru Zeynep urmează noi momente grele.

Tatăl lui Ahmet o va acuza pe aceasta că i-a omorât fiul, în contextul în care acesta este de negăsit. Ce se va întâmpla în momentul în care Ahmet își va face apariția, dar și ce se va întâmpla cu Zeynep poți vedea în episodul 28 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: La mulți ani, Muzaffer din serialul Aripi frânte! Iată câți ani a împlinit celebrul actor Fatih Al și ce mesaj i-a transmis fosta lui colegă de platou, Deniz Bolışık!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

„Aripi frânte” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești difuzate la Kanal D.

Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune și poate fi urmărit în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00. „Aripi frânte” este un serial care arată sacrificiile pe care o mamă trebuie să le facă pentru bine copiilor, o poveste despre iubire și respect. 

Serialul „Aripi frânte” poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.