Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 36, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer renunță la orgoliu. Ce se va întâmpla între el și Nefise

Autor: Bianca Hriscu

Muzaffer renunță la orgoliu 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 36 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D joi, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Muzaffer va lua o decizie importantă în ceea ce o privește pe Nefise. Relația celor doi se îndreaptă în direcția potrivită, lucru care nu este pe placul fostei iubite a lui Muzaffer, Tugba. Iată ce urmează în episodul 36 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Ce se va întâmplă astăzi în episodul 36 al producției turcești „Aripi frânte”?

După ce o lungă perioadă de timp a încercat să mențină o poziție fermă și a ținut-o la distanță pe Nefise, acum, Muzaffer va da o nouă șansă căsniciei sale.

Bărbatul va anunța pe toată lumea că Nefise urmează să se întoarcă la conac, lucru care îl va bucura foarte tare pe Mert, băiatul fiind foarte atașat de Nefise.

Revenirea lui Nefise în casa lui Muzaffer nu va fi văzută cu ochi buni nici de Tugba, dar nici de Emre. Băiatul lui Nefise este furios, considerând că mama lui face din nou o mare greșeală și că trece cu vederea faptele recente ale soțului ei.

Nici lui Kemal nu îi va pica prea bine vestea că Nefise se întoarce la cel care îi este soț, astfel că bărbatul este hotărât să îi arate cine este, de fapt. 

Ce se va întâmpla în momentul în care Nefise se va întoarce în casa lui Muzaffer, dar și cum va proceda Onur pentru a o pune la punct pe mama sa, cea care este împotriva relației cu Zeynep poți vedea în episodul 36 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: El este omul care i-a schimbat viața și i-a marcat cariera celebrei Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de marele ei mentor!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

În serialul „Aripi frânte”, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, suspansul este la cote înalte în fiecare episod. Fanii serialului așteaptă cu nerăbdare să vadă întâmplările cu care se confruntă Nefise în lupta ei pentru a ține familia unită. Serialul este difuzat în serile de luni, marți, miercuri și joi la Kanal D, de la ora 20:00. 

Fiecare episod poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html,  link ce poate fi accesat atât de pe telefonul mobil, cât și de pe laptop sau tabletă.

Citeste si: Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.