Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Un nou început pentru Nefise?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 apr 2023, 05:25

Aripi frânte, episodul 4

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 4 din noua producție de succes "Aripi frânte". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul 4 din serialul "Aripi frânte" se anunță unul plin de suspans. Cei patru copii ai lui Nefise sunt șocați să își întâlnească mama la conacul afaceristului Muzaffer.

Nefise îi cere ajutorul lui Azime, iar aceasta din urmă găsește o explicație pentru apariția celor 4 copii la conacul lui Muzaffer.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Zeynep, Emre, Cemre și micuța Aysun își acuză mama că i-a părăsit pentru a căuta bunăstarea proprie. 

Copiii nu au unde dormi, iar salvarea ar putea apărea pentru Nefise și pentru cei 4 copii ai ei chiar de la Muzaffer.

Cu ce propunere vine Muzaffer, care le-ar putea schimba viața tuturor (și copiilor și lui Nefise) aflați doar urmărind episodul cu numărul 4 din "Aripi frânte", difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Noua producție de succes de la Kanal D poate fi urmărită și Live Video Online, accesând adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Citeste si: Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aripi frânte, cifre impresionante de audiență încă din start!

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D, "Aripi frânte", a strâns în fața televizoarelor aproape 1 milion de români odată cu premiera de lunea trecută.

Primul episod din "Aripi frânte" a fost urmărit de 962.000 de telespectatori, Kanal D ocupând locul doi în rândul televiziunilor din România pe anumite segmente de public pe intervalul orar al producției (20:00- 23:00).

„Aripi frânte” este o poveste emoționantă despre iubire, sacrificiu, greutăți și destin. Din distribuția serialului fac parte actori talentați care au reușit să cucerească publicul din Turcia. 

Serialul este difuzat de trei ori pe săptămână de către Kanal D, în zilele de luni, marți și miercuri, de la aceeași oră: 20:00.

În centrul producției se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o  sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor.

Singurul sprijin al celor 4 este mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Devenită mamă de foarte tânără, Nefise încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei și să le fie alături atunci când au mai mare nevoie de ea. Cu toate acestea, vor trece împreună prin momente grele. Îi va ține uniți doar dragostea pe care și-o poartă reciproc și speranța într-un viitor mai bun.

Citeste si: Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.