Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 40, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer, convins de Nefise să lase trecutul în urmă: „Nu mai pot trăi cu speranța asta”

Autor: Bianca Hriscu

Muzaffer trece prin momente grele 

Sursa: Captură KANAL D

Joi seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 40 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Nefise face eforturi mari pentru a-l ajuta pe Muzaffer să depășească trauma cu care se confruntă de ani buni. Ce se va întâmpla în episodul 40 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Ce urmează în episodul 40 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Muzaffer nu mai poate trăi cu gândul că fiul său se va întoarce și va locui în camera pe care a lăsat-o goală în momentul în care a dispărut fără urmă.

Deși este un bărbat puternic, Muzaffer nu mai poate să vadă zilnic toate lucrurile băiatului dispărut, motiv pentru care decide să renunțe la obiectele care îl țin blocat în trecut. Nefise îi va fi alături și îl va ajuta să renunțe la lucrurile băiatului, fără ca Muzaffer să știe că, de fapt, actuala lui soție știe cine este fiul său și unde se află. Nefise nu îi poate dezvălui adevărul soțului ei, astfel că preferă să nu îi spună că Emre este fiul său dispărut.

Pe de altă parte, Ahmet continuă să își ducă mai departe planul, dorind să pună la punct în detaliu răzbunarea împotriva lui Zeynep și a lui Onur. Bărbatul, care acum se ascunde în spatele unei alte identități, are parte de o nouă reușită, având un nou aliat.

Pe lângă problemele cu Muzaffer, Nefise mai primește o veste teribilă. Aceasta este anunțată ca a avut loc un accident.

Despre cine este vorba, dar și dacă va reuși Nefise să rezolve situația poți vedea în episodul 40 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care a fost marele vis al actriței Cansu Dere. Asya din serialul „Infidelul” și-a dorit să aibă o altă profesie

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

În fiecare seară de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00, fanii serialului „Aripi frânte” pot urmări episoade noi, pline de suspans.

Serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română. Pentru a vedea episoadele online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii producției turcești trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.

Serialul „Aripi frânte” este o poveste de familie despre sacrificiu, orgolii, tensiuni și foarte multe răsturnări de situație. 

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl ei, chiar de ziua sa de naștere! Iată ce detalii triste a dezvăluit actrița Melis Tüzüngüç din culisele vieții sale!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.