Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 43, subtitrat în limba română VIDEO. Onur ajunge la închisoare! Nefise, împușcată de Tuba

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 oct 2022, 09:00

Onur ajunge la închisoare

Sursa: Captură YouTube

Noi evenimente pline de suspans se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Onur trece prin momente extrem de grele, după ce este ridicat de poliție. Zeynep este copleșită de tot ce se întâmplă cu logodnicul ei.

Ahmet prinde momentul că Onur este la închisoare și încearcă să-i intre lui Zeynep pe sub piele. Acesta încearcă să o compătimească după toate evenimentele neplăcute care au avut loc în această zi.

”N-aș fi putut să te las singură într-o asemenea zi”, a spus Ahmet.

Zeynep se revoltă, în momentul în care viitorul ei soț se află în fața judecătorului și nu mai are scăpare.

”Toate s-au întâmplat din cauza ta. Numai din cauza ta!”.

Onur, cu ochii în lacrimi, nu poate admite calvarul prin care trece. 

Citeste si: Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit actorul de la mama sa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ahmet se pregătește de atac

Ahmet este în fața unei decizii grele, unchiul său îi propune să treacă la atac, acum cât apele sunt tulburi și toată lumea este agitată.

”Acum, în acest haos, trebuie să ne gândim la lovitura pe care o vom da în firmă”.

Dispusă să-și apere soțul, chiar și cu prețul vieții, Nefise se aruncă în fața glonțului pe care Tuba îl pregătise pentru Muzaffer.

Nefise este străpunsă de glonț și cade la pământ. Muzaffer își prinde soția la timp, chiar dacă nu a reușit să o ferească de glonțul nemilos.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod palpitant și plin de suspans din serialul  “Aripi frânte”, la Kanal D.

Noi evenimente vor avea loc, Onur trece prin momente de cumpănă, fiind arestat, timp în care Nefise pică pradă în mâinile Tubei, care o împușcă cu sânge rece.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul ”Aripi frânte” este difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00. Această producție a cucerit deja publicul din România, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Pentru a-l vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii serialului turcesc trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.  

„Aripi frânte” este o poveste de viață impresionantă, presărată cu foarte multe momente tensionate și răsturnări de situație. Familia lui Nefise este în centrul atenției, fiecare membru trăind o adevărată dramă. Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, aceștia își vor putea găsi liniștea și fericirea. 

Citeste si: Frumoasa fetiță din imagine este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia! Iată ce rol joacă în serialul Aripi frânte!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.