Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 45, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer clachează: „Soția mea a dispărut!”

Autor: Bianca Hriscu

Muzaffer, în pragul disperării 

Sursa: Captură KANAL D

Luni seară, de la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 45 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări la TV, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 45 al serialului turcesc „Aripi frânte” va fi unul presărat cu foarte multe momente tensionate și clipe dramatice. Ce se va întâmpla cu Nefise și cum va ajunge Muzaffer să își piardă cumpătul?

Ce urmează în episodul 45 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Nefise trece în continuare prin momente grele după ce a fost la un pas de moarte. Cu toate acestea sunt speranțe că își va reveni complet, iar Muzaffer așteaptă cu nerăbdare ca femeia pe care o iubește să se întoarcă din nou acasă și să fie, în sfârșit, o

familie fericită. 

Detalii noi vor ieși la iveală despre trecutul lui Nefise. Emre se întâlnește cu Asya, iar băiatul îi va dezvălui că între Nefise și Kemal a existat o relație în trecut. Evident, informația o va deranja foarte tare pe Asya, aceasta reproșându-i tatălui ei că ani la rând s-a purtat urât cu mama ei din cauza sentimentelor pe care le avea pentru Nefise. Deranjat de faptul că fiica lui îi cere socoteală, Kemal o va lovi, gest care va deteriora și mai mult relația dintre cei doi. 

Între timp, Muzaffer ajunge la spital și descoperă că trupul lui Nefise nu se mai află în salon. Bărbatul va claca în momentul în care va realiza că soția lui a dispărut. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Nefise și cine se află în spatele dispariției acesteia poți vedea urmărind episodul 45 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată astăzi Ahmet din serialul „Aripi frânte”. Schimbare radicală de look pentru actorul în vârstă de 38 de ani

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00.

Este un serial cu o poveste impresionantă și care se bucură de mare succes. 

Cei care vor să urmărească serialul online o pot face accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Accesând link-ul de mai sus poate fi urmărit serialul online, subtitrat în limba română.

Citeste si: El este actorul despre care s-a zvonit că s-ar fi îndrăgostit de frumoasa actriță Melis Tüzüngüç, Zeynep din serialul Aripi frânte, în urmă cu șase ani!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.