Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 49, subtitrat în limba română VIDEO. Lovitură grea pentru Onur. În ce ipostază o va surprinde pe Zeynep

Autor: Bianca Hriscu

Onur, la capătul puterilor 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 49 al serialului turcesc „Aripi frânte” începe la Kanal D luni, 31 octombrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 49 al serialului turcesc „Aripi frânte” aduce în fața telespectatorilor noi scene tensionate și situații neașteptate. Ceea ce va descoperi Onur despre Zeynep îi va da puternic viața peste cap. Ce urmează în episodul difuzat la Kanal D luni, 31 octombrie 2022?

Ce urmează în episodul 49 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Onur suferă foarte mult de când Zeynep a decis să pună punct poveștii lor de iubire, în ciuda faptului că aveau planuri de viitor și își doreau să îți întemeieze o familie.

Disperat, Onur încearcă din răsputeri să o aducă pe Zeynep în viața lui, însă ceea ce va descoperi despre femeia iubită îl va dărâma. Aflându-se în casa lui Ahmet pentru a afla unde se află Zeynep, Onur o descoperă pe aceasta ieșind din baia lui Ahmet, în halat și cu prosopul pe cap. Aceasta va fi o adevărată lovitură pentru Onur, bărbatul simțindu-se trădat de cea pe care o considera cea mai importantă femeie din viața lui.

Tensiuni vor exista și între Muzaffer și Emre după ce acesta din urmă se va apropia din nou de Kemal. Muzaffer îl va pune la punct pe Emre și îi va cere să stea cât mai departe de Kemal. 

Ahmet este într-un punct al vieții în care nu știe cum ar trebui să procedeze. Să își urmeze inima și să o aleagă pe Zeynep sau să își ducă mai departe răzbunarea? Unchiul acestuia îi va atrage atenția că legătura dintre el și Zeynep nu este una reală, ci femeia se folosește de acest detaliu pentru

a-și proteja sora. 

Ce decizie va lua Ahmet în ceea ce o privește pe Zeynep, dar și cum va reacționa Onur după ce și-a văzut iubita în casa lui Ahmet poți vedea urmărind episodul 49 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de 4 ori pe săptămână. Producția turcească este difuzată în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00, dar și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.    

Au mai rămas doar câteva zile până când fanii serialului „Aripi frânte” vor afla deznodământul acestei povești. Ultimul episod al serialului „Aripi frânte” va fi difuzat pe data de 10 noiembrie, iar pe 14 noiembrie va începe la Kanal D „Totul pentru familia mea”, o nouă poveste fascinantă.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.