Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 5, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer, în stare de șoc!

Autor: Andrei Ionescu

Muzaffer din "Aripi frânte"

Kanal D difuzează astăzi episodul 5 din serialul "Aripi frânte". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Și episodul de astăzi din "Aripi frânte"  se anunță unul plin de suspans.

Muzaffer a cerut-o de soție pe Nefise, dar reacția acesteia este surprinzătoare pentru afacerist. Nefise nu acceptă cererea și este certată de Azime pentru reacția ei, pe care cea din urmă o consideră "necugetată".

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Onur este îngrijorat pentru fratele lui, Muzaffer, după ce acesta a cerut-o în căsătorie pe Nefise.

Problema este că Onur nu îl ajută cu nimic pe fratele lui, ci, mai mult, amplifică starea acestuia.

Zeynep și Onur s-au apropiat, iar această apropiere nu îi pică deloc bine lui Azime pentru că ea și-l dorește ca ginere pe fratele lui Muzaffer.

Confruntată cu o situație tensionată, după reacția ei la cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o Muzaffer, Nefise vrea să plece de la conacul milionarului, împreună cu cei patru copii ai ei.

Doar că atunci când se pregătește să părăsească imobilul Nefise are parte de o întâmplare teribilă. Muzaffer va fi în stare de șoc atunci când va afla despre ce este vorba!

Urmărește episodul 5 din "Aripi frânte" în această seară, de la ora 20:00, LIVE la Kanal D! Îl poți urmări și Live Video Online, pe site-ul nostru, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream, https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 3, subtitrat în limba română VIDEO. Copiii lui Nefise vor afla tot adevărul despre mama lor

Aripi frânte, noul serial-fenomen de la Kanal D!

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D, "Aripi frânte", prezintă povestea lui Nefise (Deniz Bolisik) și a celor patru copii ai ei, Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și Aysun, fetița cea mai mică (Eliz Nese Çagin). Întreaga familie rămâne săracă lipită, după ce soțul lui Nefise, tatăl copiilor, moare subit.

Serialul este difuzat de trei ori pe săptămână de către Kanal D, în zilele de luni, marți și miercuri, de la aceeași oră: 20:00.

"Aripi frânte" a obținut cifre bune de audiență încă de la premieră. Aproape 1 milion de telespectatori a adunat difuzarea primului episod al serialului, postul nostru TV, Kanal D, ocupând locul doi în rândul televiziunilor din România pe anumite segmente de public pe intervalul orar al producției (20:00- 23:00).

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Un nou început pentru Nefise?

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.