Program TV „Aripi frânte”. Vezi online live episodul 53, subtitrat în limba română VIDEO. Ahmet pregătește o nouă lovitură pentru Zeynep

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 nov 2022, 15:48

Zeynep va avea parte de o nouă lovitură din partea lui Ahmet

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 53 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D luni, 7 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Dacă vrei să îl urmărești online, atunci trebuie să accesezi kanald.ro.

Finalul serialului „Aripi frânte” se apropie, însă lucrurile par să se complice din ce în ce mai mult pentru personajele principale. Ce va face Ahmet pentru a se asigura că își va duce la capăt planul și a se răzbuna pe Zeynep?

Ce urmează în episodul 53 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Ahmet este mai pregătit ca niciodată să își ducă la îndeplinire planul pe care l-a gândit în detaliu pentru a se răzbuna pe Zeynep, femeia pe care a iubit-o enorm, dar care nu i-a împărtășit niciodată sentimentele.

Ahmet plănuiește să fugă împreună cu Cemre, sora lui Zeynep, știind că acest lucru va reprezenta o adevărată lovitură pentru tânără.

Muzaffer este foarte fericit că și-a regăsit fiul dispărut după atâția ani și își dorește să se apropie cât mai mult de el și să îl integreze în familie, fără să știe că acesta este, de fapt, doar un impostor. Emre îl va pune la respect pe cel care se va da fiul lui Muzaffer, astfel că între cei doi va avea loc un conflict violent.

Situația nu este una ușoară nici pentru Nefise. Aceasta este în continuare șantajată de Kemal, bărbatul care îi cunoaște secretele și care profită de acest lucru pentru a o obliga să aibă o relație cu el.

Pe lângă lovitura pe care o va primi Zeynep din partea lui Ahmet, tânăra este din ce în ce mai afectată de separarea de Onur. Bărbatul pare să se apropie de fiica menajerei, lucru care nu va face decât să o înfurie pe Zeynep.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflând de planul lui Ahmet, unchiul acestuia va simți nevoia să intervină, fiind convins că poate pierde tot ceea ce a câștigat din cauza ambițiilor nepotului său.

Astfel, Ahmet va ajunge să fie amenințat cu moartea de propriul său unchi. Dacă viața lui Ahmet va fi pusă în pericol, dar și dacă va reuși să își ducă planul la îndeplinire poți vedea în episodul 53 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, pregătiri intense pentru noul proiect neobișnuit! Celebrul actor Fatih Al a lăsat deoparte platourile de filmare! Iată despre ce tip de producție este vorba!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

În această săptămână, la Kanal D sunt difuzate ultimele episoade ale serialului turcesc „Aripi frânte”, astfel că urmează scene pline de suspans. Ultimul episod va fi difuzat joi, 10 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Serialul „Aripi frânte” este o poveste de familie care a reușit să îi țină cu sufletul la gură pe fanii serialelor turcești, astfel că aceștia așteaptă să vadă cum se va termina totul.

Ultimele episoade ale serialului „Aripi frânte” pot fi urmărite și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.     

Citeste si: Onur, protagonistul serialului Aripi frânte, apariție spectaculoasă la sala de fitness! Iată cum arată chipeșul actor Ümit Kantarcılar la bustul gol! Imaginile care au făcut senzație în rândul fanelor sale!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.