Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 6, subtitrat în limba română VIDEO. Onur nu renunță la Zeynep

Autor: Andrei Ionescu

Onur nu renunță la Zeynep!

Kanal D difuzează astăzi episodul 6 din serialul "Aripi frânte". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Evenimente pline de suspans se petrec și în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod, cel cu numărul 6, din  serialul “Aripi frânte”, difuzat de Kanal D.

Onur și Zeynep scapă cu bine din teribila întâmplare ce se putea transforma într-o tragedie de proporții. Ahmet își face apariția în fața tinerei Zeynep, iar Onur crede că acesta se face vinovat de groaznicul incident rutier prin care cei doi au trecut.

Onur îi va face o mărturisire neașteptată frumoasei Zeynep.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Tot în episodul 6, difuzat în această seară, Muzaffer nu renunță la Nefise, chiar dacă aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie afaceristului.

Muzaffer nu se dă bătut și caută o altă cale spre inima lui Nefise, de care s-a îndrăgostit nebunește.

Nefise primește o veste tulburătoare. Încercata femeie află că fiul ei Emre, a devenit hoț. E în stare de șoc atunci când descoperă acest lucru!

Ce se mai întâmplă în episodul 6 din "Aripi frânte" aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, LIVE la Kanal D! Îl poți vedea și Live Video Online, pe site-ul nostru, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet. 

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 5, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer, în stare de șoc!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aripi frânte, povestea lui Nefise și a celor 4 copii ai ei!

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D, "Aripi frânte", prezintă povestea lui Nefise, o mamă singură, ce trebuie să crească 4 copii rămași orfani de tată. Primul episod al serialului, difuzat de Kanal D, a strâns în fața televizoarelor aproape 1 milion de români odată cu premiera de lunea trecută.

Premiera serialului "Aripi frânte" a fost urmărită de 962.000 de telespectatori, Kanal D ocupând locul doi în rândul televiziunilor din România pe anumite segmente de public pe intervalul orar al producției (20:00- 23:00).

„Aripi frânte” este o poveste emoționantă despre iubire, sacrificiu, greutăți și destin. Din distribuția serialului fac parte actori talentați care au reușit să cucerească publicul din Turcia. 

Serialul este difuzat de trei ori pe săptămână de către Kanal D, în zilele de luni, marți și miercuri, de la aceeași oră: 20:00.

În centrul producției se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o  sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul sprijin al celor 4 este mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Onur nu renunță la Zeynep

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.