Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 9, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep, situație fără ieșire!

Autor: Andrei Ionescu

Zeynep

Un nou episod plin de suspans din serialul "Aripi frânte" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește episodul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nefise este speriată fiindcă realizează că obiectul rămas in urma hoților mașinii lui Muzaffer este chiar al fiului ei, Emre.

De nunta lui Nefise cu Muzaffer se alege pragul. Situația devine extrem de tensionată la conac, iar petrecerea mirilor e ratată complet. Nefise vrea să afle neapărat unde este fiul ei, iar vestea pe care o va afla este teribilă.

Zeynep va afla șocată că Onur știe adevărul despre Emre,  fratele ei.

Zeynep nu știe cum să reacționeze, dar iubirea lui Onur pentru ea este de ajutor familiei frumoasei tinere.

Zeynep are și alte probleme în afară de cele cauzate de fratele ei. Emel găsește o “solutie” in a o indeparta pe Zeynep din viata lui Onur, iar cel care o va ajuta sa-si duca planul la indeplinire este chiar Ahmet.

Ce se mai întâmplă în episodul 9 din "Aripi frânte" aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, LIVE la Kanal D! Îl poți vedea și Live Video Online, pe site-ul

nostru, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 7, subtitrat în limba română VIDEO. Tugba, lovitura de grație pentru Nefise!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D,   "Aripi frânte", prezintă povestea lui Nefise, o mamă singură, ce trebuie să crească 4 copii rămași orfani de tată.

Primul episod al serialului, difuzat de Kanal D, a strâns în fața televizoarelor aproape 1 milion de români odată cu premiera de lunea trecută.

Premiera serialului "Aripi frânte" a fost urmărită de 962.000 de telespectatori, Kanal D ocupând locul doi în rândul televiziunilor din România pe anumite segmente de public pe intervalul orar al producției (20:00- 23:00).

„Aripi frânte” este o poveste emoționantă despre iubire, sacrificiu, greutăți și destin.

Din distribuția serialului fac parte actori talentați care au reușit să cucerească publicul din Turcia.  

Serialul este difuzat de trei ori pe săptămână de către Kanal D, în zilele de luni, marți și miercuri, de la aceeași oră: 20:00.

Citeste si: Fatih Al, detalii neștiute despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frânte”. Care este legătura dintre el și Muzaffer: ”Nu este un bărbat care să poată iubi ușor”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.