Program TV „Aripi frânte”. Vezi online live episodul 54, subtitrat în limba română VIDEO. Cemre este în pericol de moarte

Autor: Bianca Hriscu

Viața lui Cemre este pusă în pericol 

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 20:00 începe episodul 54 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări și online, live subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Aripi frânte” se apropie de final, astfel că au rămas doar câteva zile până când fanii serialului vor afla deznodământul acestei povești. Ce se va întâmpla cu Cemre și ce adevăr va afla Muzaffer?

Ce urmează în episodul 54 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

În episodul 54 al serialului turcesc „Aripi frânte”, viața lui Cemre va fi pusă în pericol. Tânăra s-a lăsat păcălită de Ahmet, crezând în identitatea falsă a acestuia și în sentimentele lui.

Astfel, Cemre se află în pericol de moarte după ce Ahmet a răpit-o pentru a se răzbuna pe Zeynep. În momentul în care va afla tot adevărul despre Ahmet, Cemre va regreta enorm că nu și-a ascultat sora, aceasta făcând eforturi disperate pentru a-i deschide ochii în privința bărbatului.

Onur și Zeynep vor descoperi locul în care Ahmet o ține prizonieră pe Cemre, cei doi încercând să o salveze pe tânără.

În același loc își va face apariția și unchiul lui Ahmet, amenințându-l pe acesta cu moartea. Rămâne de văzut dacă Onur și Zeynep o vor putea salva pe Cemre, dar și ce se va întâmpla în urma conflictului dintre Ahmet și unchiul acestuia.

Muzaffer încă trăiește cu ideea că băiatul care a apărut în casa sa este fiul său pierdut. De fapt, Emre este adevăratul său fiu, iar Nefise știe adevărul și nu mai poate ținte ascuns acest detaliu.

În momentul în care Muzaffer îl va lovi pe Emre pentru a-l proteja pe cel pe care îl crede fiul său, Nefise nu se va mai abține și va izbucni. Printre lacrimi, aceasta va dezvălui tot adevărul, spunându-i lui Muzaffer cine este adevăratul său fiu. Cum va reacționa Muzaffer, având în vedere că o lungă perioadă de timp a fost nedrept cu Emre, dar și dacă o va putea ierta pe Nefise pentru că i-a ascuns adevărul poți vedea în episodul 54 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de luni până joi, de la ora 20:00.

Aceasta este ultima săptămână de difuzare, având în vedere că joi, 10 noiembrie 2022, fanii serialului vor putea afla deznodământul acestei povești. „Aripi frânte” este o poveste de familie presărată cu foarte multe momente tensionate și răsturnări de situație. Ultimele episoade ale îndrăgitului serial turcesc pot fi urmărite și online, acestea fiind transmise live pe https://www.kanald.ro/live.html.   Pentru a vedea episoadele online, subtitrate în limba română, fanii serialului pot accesa link-ul de mai sus de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Ea este cea mai importantă și iubită femeie din viața lui Kemal din serialul Aripi frânte! „Te iubesc mai mult în fiecare zi” Iată cum a fost surprins celebrul actor Faik Ergin, alături de mama sa!